Saturday 21 October 2017

Osakeoptioita. Neuvosto Kalakannoista


28 oz 1 säiliö Stock Options Gourmet Fish Stock. 2 lbs valikoituja tuoreita kaloja, simpukoita, katkarapuja. 2 kappaletta fenkoli lamppu. 2 suuria kappaletta oranssi kuori. Muutama pisara aniksen uutetta.1 2 tl punaista pippuria flakes. a muutama säikeet Saffron. fennel fronds garnish. Scrub simpukat kylmässä vedessä, devein katkarapuja ja leikata kalaa käteviin 2-puremaisia ​​paloja Bring Stock Options Gourmet kala varastossa kiehuu fenkoli ja appelsiininkuori Vähennä hieman ja lisää suolaa mausta Lisää kaikki kala ja keitä vain kunnes simpukat avautuvat ja katkaravut ovat läpinäkymätöntä ja vaaleanpunaista Lisää anis ja saffron ja palvelkaa heti, höystettynä hieman fenkoli frond. How tehdä Fish Stock Fumet. Great kala keittoja alle puolessa tunnissa Kuvat Vicky Wasik. Hanki resepti. Jos joudutte kokoamaan vain kahden palkkasoturin joukon tekemään vaarallista ja ennalta arvaamatonta tehtävää, olisit hullu, jos et tehnyt yhdestä heistä kaiken kaupoista. Tiedät, millainen sotilas voi ampua irrota konekivääri lentäen pienen tason yli kallion reunalla, kaikki yllään vakuuttavimmalla vanhan naisen piilossa, jonka olet koskaan nähnyt. Toinen kaveri voi kuitenkin olla kaikkein pienin heikoin, kunhan hänellä on vain yksi erittäin tarpeellinen taito. No, se on sama tarina varastossa Jos sinulla on vain kaksi, yksi niistä pitäisi olla uskomattoman monipuolinen, kuten kana tai vihannesten kanta. Toinen, minun on syytä väittää, pitäisi olla kalakanta nimeltä fumet ranskaksi. Täällä ei ole melkein yhtä paljon sovelluksia fumet koska niillä on monipuolisempia kantoja, mutta kun tarvitset sitä, tarvitset sitä todella. Kala-pohjainen kanta vahvistaa kalaruokalajikkeita kuin missään muussa, joko ensisijaisena nesteenä kastikkeessa tai kalasäke ja kuten useimpien klassisten valmisteiden kanssa, kalakannoilla on runsaasti sääntöjä siitä, miten oikein voin viettää viime viikolla kokeilla tärkeimpiä nähtäviä asioita ja mitä ei t. Kaikki eläimet varastot, kalakanta valmistetaan hiutaloittain kevyesti luut ja palat minua yhdessä aromaattisten vihannesten ja yrttien kanssa Kalakannan tapauksessa luut sisältävät tyypillisesti leudon, ei-rasvaisen, valkean kalan kaloja, selkäitä, kylkiluita ja jälkiä. Snapper ja basso ovat kaksi yleisimpiä vaihtoehtoja, mutta voit käyttää luita ja päitä mistä tahansa sopivasta kaloista, mukaan lukien tilefish, paali ja turska. Tummempaa ja rasvaista kalaa, kuten lohta, tonnikalaa ja makrilliä, ei yleensä käytetä klassiseen kuminaan, koska ne antavat vahvan kala-aromin Kun kyseessä on fumet, tavoite on yleensä nojata kohti tuoreutta ja herkkuja, ei pistävä kalastus. Aromiaineita varten on tavallista käyttää valkoisia ja vihreitä tuotteita, kuten sipulia, purjoja, valkosipulia, selleriä, fenkolia, persiljaa, tarragonia , ja laakerinlehdet Porkkanoita, jotka sisältyvät useimpiin aromaattisiin kasvisiseoksiin, ovat usein mutta eivät aina jääneet pois fumetista, koska ne voivat lisätä väriä varastoon, jonka olen pitänyt porkkanasta reseptistäni, mutta minulla ei ole voimakasta tunnetta heistä yksi tapa tai toinen heistä mukaan, jos haluat en Tein testejä kanan varastosta havaitsin, että pienikokoisilla aromaateilla oli huomattavasti suurempi vaikutus makuun kuin suuremmilla paloilla Tämä on vieläkin totta fumetilla, koska kypsennysaika on niin lyhyt Lisääntynyt pinta-ala pienikokoisia vihanneksia tuloksena on paljon nopeampi poisto niiden makuja, joten askel ei pitäisi ohittaa täällä. Lopuksi, nestettä fumet on yleensä yhdistelmä kuivaa valkoista viiniä ja vettä Viini toimii samalla tavalla kuin sitruunan mehu kaloilla, lisäämällä tuoreita, puhtaita muistiinpanoja, jotka auttavat tasapainottamaan kalojen laadun tasapainottamiseksi. Useimmat fumet-reseptit sanovat käyttävän juuri tarpeeksi nestettä tuskin peittämään kalanluita. Lyhyt kypsennysaika on järkevää maksimoida luiden suhde nestemäisiin, alhaiset tulokset vähentävät ohutta kauhua isn ta loistava vaihtoehto, koska se voi johtaa hämärään makuihin ja tuoreuden menetykseen. Bonesin pesu. Yksi suurista sääntöistä fumet on, että sinun on pakko pakata luut ja pään anythi ng, joka saattaa vaikuttaa makuun ja väriin Tämä merkitsee sitä, että mustat ja katkeraiset oksat joutuvat menemään ja mahdollisimman paljon verta on pestä pois. suurin osa siitä laskimotilassa, joka kulkee pitkin selkärankaa, joka usein piiloutuu kalvon alle. Poistaminen siitä verestä tyypillisesti liittyy liotuksen ja pesun prosessiin. Se on tuskaa puskurissa. Olin utelias näkemään, kuinka kriittinen tämä vaihe oli. pari sarvea fumet, yksi luista, että olen liottaa ja pyyhkäisi vapaa mitään näkyviä jälkiä verta, ja toinen käyttäen luut, että en ole pestä ollenkaan. Kun luut ovat viettäneet tunti suolaisessa vedessä, voit nähdä että veri on poistettu niistä ja sävytetty vettä. Tulos oli hienovaraisempi kuin odotin. Pesemättömät luut tekivät varastosta, joka hajosi huomattavammin kalastelevammaksi kuin versio pestyillä luilla, mutta maku oli yllättävän mautonta. Kaiken kaikkiaan se teki ero, mutta ei massiivinen o ne en vielä pese ja liottaa luutani, mutta olen vähemmän huolissaan päästä eroon jokaisesta viimeisestä pisarasta verta kuin olin ennen. Auting Aromatics. Monet fumet reseptejä olet alkanut hikoilemalla aromaattisia öljyjä ennen kuin lisäät kalaa luita, viiniä ja vettä Joskus kuitenkin näet reseptin, joka ohittaa tämän vaiheen ja leikkautuu suoraan riehumaan. Olen yrittänyt molempia, ja jälleen eroja oli hienovarainen. Minun makuun, erä tehty ilman hikoilua oli vahvempi viinin maku , mikä saattaa johtua siitä, että kaikki kaatopaikalle kaatavat yhdessä tarjoavat vähemmän mahdollisuuksia alkoholiin. Jos hikoilet vihanneksia, potti on jo kuuma, kun viini menee sisään, mikä tarkoittaa, että voit nopeasti saada sen höyryävän kuumaan ja höyrystämällä joitakin sen alkoholi ennen veden menoa Samoin kuin luiden pesun kanssa, erot ovat pieniä, mutta vaikuttaa siltä, ​​että kannattaa tehdä. Kokeiluvälit. Useimmissa varastoissa, jotka yleensä keitetään yli tunnin ajan, fumet on nopea tapaus. makujen maku a vihannekset kasvavat muddy ja pitkään ruoanlaitto, kun taas tuoreus on mitä me todella haluamme Samaan aikaan, kuten hyvän varastojen, haluamme poimia mahdollisimman paljon gelatiinia luista, koska se edistää kehoa ja rikkautta mitä on tehty sen kanssa . Kysymys on siis tämä Mikä on mahdollisimman lyhyt mahdollinen kypsennysaika, joka pitää yllä tuoreutta uhrata gelatiinin poistoa, laitoin useita erilaisia ​​fumet-annoksia ja keitettiin jokaiselle eri pituudelle. Lyhin oli 20 minuutin pistäisi pisin. täysi tunti. Uskomattoman, vain 20 minuutissa, pystyin saamaan erinomaisen gelatiinien uuttamisen luista. Katso vain kuva, joka on jäähtyäni myrkyllisestä kometista lusikalla. Koko kalan hyytelö Pitkällä ruoanlaittoajalla saat yhä hieman enemmän liivatetta ja kiinteämpi joukko, kun jäähdytetty, mutta se ei riitä tekemään ylikypsennetty maku sen arvoinen. Kun prosessi on nopeaa ja tulokset ovat suuria, en näe mitään syytä väittää. Pressure Cooker. For monet varastot, paine cooke r voi olla uskomaton ajan säästäjä, mutta antaa joitakin parhaita tuloksia Se on ehdottomasti ihmeitä kana varastossa esimerkiksi. Fumet, kuten olemme jo perustettu, on nopea varastossa vaikka ilman paine liesi, mutta olen kuvannut jotkut teistä kaverit olisivat kuitenkin uteliaita, joten laittoin erän selvittämään, että annan painepesurin ajaa 10 minuuttia korkeassa paineessa ja anna sen jäähtyä omalla tavalla. Paineventtiilin vapauttaminen, jotta nopea purkaminen olisi aiheuttanut väkevää kiehumista, mikä on t hyvä varaston selkeydelle Kun avasin sen, minua kuunneltiin täysin epämiellyttävän kalahajuin, ja kanta itse maistui vielä pahempaa. Älä siis vaivaa paineastian, ellet tietenkään ole palkkasoturi. - Hire, joka tarvitsee MacGyverille räjähdyskelpoisen laitteen. Ota resepti. Pikas ja helppokala. Kalenteri Fumet. Pogue s Perustiedot Symbolien kirjoittaminen kuten ja. Trump s 2005 veroilmoitusten vuotaa. Keskiviikko tulee olemaan enemmän kuin hinnannousu. Kuinka ratkaista Uber, 5 tech-toimitusjohtajan mukaan. GOP viittaa tuleviin oikeuksien leikkauksiin. Saatat kadota ilmaiseksi rahaa. Säästä 100 kuukaudessa muuttamatta elämääsi. Miten Facebook aikoo ottaa videoita? KAHDEN MINUUTA RAHA Pistekortit. Kaikki käteis-back-kortit eivät ole samanarvoisia. 3 protektionismin ongelmaa Kiinassa. Pienyritykset ovat edelleen optimistisia Trumpista. Uberin NYC-kilpailu kasvaa kuin hullu. Ei ole parempaa March Madness - alustaa. AIG pyysi toimitusjohtajaa eroamaan välttääkseen Icahin taistelun. Miksi Buffett vastustaa urheilupelien laillistamista. City hakee Purdue Pharmaa opioidipidemian varalle. Öljy kantojen vaaraksi.

No comments:

Post a Comment